Ons Bedrijf

Toegankelijk, transparant en onafhankelijk

Wij streven ernaar een toegankelijk en reactief bedrijf voor IT consultancy te zijn. Daarbij hechten wij veel belang aan het persoonlijk contact en de lange-termijn-relatie met onze klanten.

Wij zijn transparant en objectief en blijven onafhankelijk ten aanzien van eender welk product of merk. Zo kunnen wij steeds zoeken naar de oplossing die het dichtst bij uw behoeften aansluit.

Wij doen niet aan informatica louter OM MAAR aan informatica te doen, wij leveren resultaten! Wij denken samen met u en wij helpen u met uw IT systeem.

Ervaring ten dienste van de KMO 

CSD Solutions werd in 2008 opgericht door Sébastien DE BECK en Lieve VANDENPANHUYZEN, en laat de ervaring die haar consulenten gedurende jaren verworven hebben bij grote openbare en privébedrijven renderen door deze ter beschikking te stellen van KMO’s.

Wij helpen u uw huidige en toekomstige noden duidelijk te identificeren en verlichten aldus voor u de druk die gepaard gaat met uw informatiesysteem. Vervolgens staan wij u bij in de keuze, de implementatie en het onderhoud van betrouwbare en evolutieve IT oplossingen.

Verloop van een project & tariefbepaling

  • Analyse en formulering van de behoefte
  • Audit van wat er nu voor handen is *
  • Voorstel van een aangepaste oplossing
  • Implementatie van de oplossing aan een forfaitaire prijs
  • Dienst naverkoop en ondersteuning op lange termijn

Na de audit fase bent u in alle transparantie vrij om de voorgestelde oplossingen al dan niet te implementeren met de hulp van de provider van uw keuze.